Kom med ind i

Mit abstrakte univers

Mit kunstneriske udtryk er en rejse gennem farver, former og koncepter. Nogle af mine tidligere malerier fremtræder som abstrakte med deres komposition og smukke farveflader, selvom de faktisk indfanger fysiske omgivelser, som fx skønheden i spejlinger i vand. Nogle af dem er akkurate repræsentationer, mens andre er mere frit fortolkende.

Med mine nye malerier har jeg taget det kunstneriske skridt at kaste mig helt ind i det abstrakte univers. Malerierne er en hyldest til den konkrete abstrakte stil, der er præget af geometriske former. Stilen havde en opblomstring som en reaktion på 2. verdenskrigs rædsler, og sigtede mod et bedre samfund. Opblomstringen var bl.a. båret af Richard Mortensen og Gunnar Aagaard Andersen – to af mine store forbilleder. Bevægelsen hen mod denne form for abstrakt kunst afspejler min udvikling som kunstner og min stræben efter at udfordre, hvad kunst kan være.

Herunder ser du de første af de nye malerier. De er til salg, og der er flere undervejs. Hvis du ønsker at bringe et stykke af dette unikke univers ind i dit eget hjem, kan mine værker købes i shoppen eller ved at kontakte mig. Kontakt mig også, hvis du er interesseret i at få besked om nye malerier. Skriv til mig her.

Hvis du klikker på et maleri, så kommer du over i shoppen, hvor du kan se pris mm.

De nye malerier

A Crack in everything

Akryl på lærred. 100 x 100 cm

Selvportræt.

Akryl på lærred. 100 x 75cm

Melankoli

Akryl på lærred. 100 x 100 cm

Tidligere malerier

De tidligere malerier med store farveflader er fx havneblik-serien, der startede med nogle smukke spejlinger af både i vandet i Falsled Havn. Det første blev til Havneblik I og derefter fulgte flere billeder fra andre havne, og i forlængelse af dem et maleri af en søjlegang. De fleste af disse er solgt, men “Slæbestedet” med dets helt unikke strøg kan stadig købes. Hvis du er interesseret i et maleri, så kan du få nærmere oplysninger ved at klikke på det – det bringer dig over i shoppen.

Slæbestedet

Akryl på lærred. 100 x 80 cm

Havneblik IV (Mod strømmen).

Akryl på brugt MDF-plade. 88×120 cm (Solgt)

Havneblik II

Akryl på lærred, 100×100 cm (solgt)

Havneblik I

Akryl på lærred, 80 x 80 cm (privateje)

Jordens søjler

Akryl på lærred, 100 x 80 cm (solgt)

Havneblik V

Akryl på lærred. 80 x 80 cm